Donatie kruidnoten Gerrieke voor Actie Pepernoot

Gerrieke en Eunice doneren 300 zakjes kruidnoten aan Actie Pepernoot

Vandaag werden we verrast met een hele mooie donatie van Gerrieke Klooster en Eunice Uhlenbeek. We ontvingen van hen maar liefst 300 zakjes met witte chocolade kruidnoten! De kruidnoten worden via verschillende maatschappelijke organisaties verspreid onder kinderen voor wie een gezellige Pakjesavond niet vanzelfsprekend is.

Naast de cadeautjes van Actie Pepernoot en de gedichten van de VriendenLoterij, maakt deze donatie een onvergetelijke Pakjesavond compleet! En dat terwijl het allemaal als grap begon…

Wie niet waagt…

Gerrieke en Eunice trokken de stoute schoenen aan en vroegen aan Bolletje of ze ook zakjes met alléén witte chocolade kruidnoten konden maken. Het begon als een grapje, maar Bolletje beloofde de zakjes te produceren wanneer de Facebookpagina van de dames meer dan 200.000 likes had. En dat ging ongelofelijk snel!

Gerrieke: “Na het oprichten van de Facebookpagina gingen we een vergadering in, maar de berichten op mijn telefoon bleven maar binnenstromen. Ongelofelijk! Dat het zo’n vlucht zou nemen, hadden we totaal niet verwacht!”

Belofte maakt schuld

Na overweldigend veel positieve reacties op de Facebookpagina – maar liefst 260.000 fans – kon Bolletje er niet meer onderuit. De bakkers werden aan het werk gezet om de zakjes kruidnoten te produceren. Inmiddels liggen de zakjes met witte chocolade kruidnoten in de schappen van de supermarkt!

300 zakjes gedoneerd aan Kinderhulp

De dames ontvingen van Bolletje een heleboel zakjes met witte chocolade kruidnoten. Ze hadden meteen al het idee om deze zakjes te doneren aan een twee goede doelen. Om ook de kinderen die thuis niet zoveel lekkers krijgen te laten meegenieten, doneerden ze 300 zakjes aan Actie Pepernoot. Marion en Carina – de dames van afdeling Aanvragen bij Kinderhulp – gaan ervoor zorgen dat de zakjes via maatschappelijke organisaties terecht komen bij de kinderen voor wie een gezellige Pakjesavond niet vanzelfsprekend is. Op deze manier maken wij de kinderen die we helpen met Actie Pepernoot niet alleen blij met een cadeautje, maar ook met lekkere kruidnoten. Hiermee bezorgen we de kinderen een Pakjesavond die zij nooit meer vergeten!

Wij willen Gerrieke en Eunice heel hartelijk bedanken voor deze prachtige donatie!