Naud hoopt op een speelgoedauto in zijn schoen

Naud (6) hoopt op een speelgoedauto in zijn schoen

Als je een wortel voor Amerigo in je schoen doet, zou de Sint je dan dit jaar niet overslaan? Naud (6) is helemaal gek van auto’s. Wat hij het liefst zou willen is een stoere jeep, kanariegeel, met een mooie grill aan de voorkant. Maar weet de Sint dit wel?

Pakjesavond was eigenlijk nooit iets om naar uit te kijken voor Naud. Vanaf het moment dat Sinterklaas in het land is maakt zijn vrolijkheid plaats voor een beteuterd gezicht. Hij weet immers dat al zijn klasgenootjes hun schoen gaan zetten en op school vertellen over alle cadeaus die ze gekregen hebben. Zijn schoen blijft leeg. De ouders van Naud hebben het nooit breed gehad, maar doen wel ontzettend hun best voor hun vijf kinderen. Met Pakjesavond proberen ze er toch iets leuks van te maken, maar hoe vertel je je kind dat die speelgoedauto er waarschijnlijk niet gaat komen?

Naud’s  ouders zouden hem en zijn broertjes en zusjes zo graag een magische Pakjesavond bezorgen, mét cadeautjes! Zodat hij zich eindelijk niet meer anders hoeft te voelen. Help jij hen?

*de verhalen van de kinderen zijn waargebeurd, maar wegens privacy worden andere namen en foto’s gebruikt.