RoFa

De RoFa Foundation steunt Actie Pepernoot en maakt in 2016 zo’n 125 Nederlandse kinderen blij met een Sinterklaascadeau én een gedicht.

De RoFa Foundation heeft het initiatief genomen om alle medewerkers van de Bergschenhoek Groep te vragen een bijdrage te leveren in de vorm van een Sinterklaas gedicht. Een gedicht dat op 5 december een kind bereikt. Voor ieder gedicht dat ingeleverd wordt zal de RoFa Foundation een kind extra steunen met een cadeau. Hoe mooi is dat? Op deze wijze willen ze een bijdrage leveren aan een mooi kinderfeest, een traditie, ook voor kinderen die het even niet zo breed hebben of in een lastige situatie verkeren.

Kinderen ondersteunen in hun ontwikkeling
De RoFa Foundation zet zich in om kinderen, waar ook ter wereld, te ondersteunen in hun ontwikkeling. De foundation is een initiatief van de aandeelhouders van de Bergschenhoek Groep, een familiebedrijf sinds 1919, waarmee maatschappelijke betrokkenheid vorm gegeven wordt. Kinderen van nu zijn de toekomst! Als bijna 100 jarig bedrijf zijn zij zich ervan bewust dat een nieuwe generatie de kans moet krijgen zich te ontwikkelen. Daar dragen ze graag een steentje aan bij.  Niet alleen in Nederland, maar wereldwijd. In de vorm van projecten of in de vorm van individuele steun.

Laat Sinterklaas voor ieder kind een feest zijn! De RoFa Foundation en de Bergschenhoek Groep dragen hier heel graag hun steentje aan bij.