Schuurman Schoenen steunt Actie Pepernoot

Ontvang 10 euro korting bij Schuurman Schoenen

Schuurman Schoenen is partner van Actie Pepernoot en maakt met hun bijdrage voor 125 kinderen een sinterklaascadeautje mogelijk. Maar ze gaan verder! Naast een mooie donatie, start Schuurman Schoenen namelijk een inzamelingsactie. En jij kunt daarbij helpen!

Heb jij nog een paar oude schoenen in de kast staan? Lever ze dan snel in bij Schuurman Schoenen, want voor elk paar ingeleverde schoenen, doneert de winkel een bedrag aan Actie Pepernoot!

Oude schoenen, nieuw geluk

Voor elk paar ingeleverde schoenen, doneert Schuurman Schoenen 0.25 cent aan Actie Pepernoot. Hiermee hoopt de winkel minimaal 10.000 euro op te halen. Inmiddels zit de eerste actieweek erop en zijn er 1814 paar schoenen ingeleverd! Help jij Schuurman Schoenen om de 10.000 euro te halen? Lever dan snel je oude schoenen in. Je helpt niet alleen bij het mogelijk maken van een onvergetelijke Pakjesavond, maar je ontvangt ook nog eens 10 euro korting op een paar nieuwe schoenen!

Je kunt tot en met vrijdag 4 december 2015 je schoenen inleveren bij een winkel van Schuurman Schoenen of bij een Sympany inleverpunt. Bekijk hier de actievoorwaarden.