Bedankje KPMG

Sinterklaasactie Meijburg & Co groot succes

Sinterklaas ontving dit jaar niet alleen een helpende hand van Kinderhulp. Naast Actie Pepernoot, zorgde ook de sinterklaasactie van belastingadviseurs Meijburg & Co voor blije gezichtjes op Pakjesavond!

De medewerkers van Meijburg & Co gingen op pad om sinterklaascadeautjes uit te delen. Ze zamelden zelf cadeautjes in en deze werden via Kinderhulp uitgedeeld aan maatschappelijke organisaties. In de week voor Pakjesavond gingen de medewerkers op pad om door heel Nederland persoonlijk cadeautjes uit te delen aan de werknemers van de organisaties. Zij zorgden ervoor dat de cadeautjes bij de kinderen terecht kwamen.

942 kinderen een cadeautje dankzij Meijburg & Co

Voor veel kinderen in ons land is een cadeautje op Pakjesavond niet vanzelfsprekend. Kinderhulp zet zich jaarlijks met Actie Pepernoot in voor deze kinderen, zodat ook zij kunnen genieten van het sinterklaasfeest. Dit jaar ontvingen 54.409 kinderen een sinterklaascadeautje dankzij Actie Pepernoot. Dankzij de sinterklaasactie van Meijburg & Co konden nóg meer kinderen genieten van Pakjesavond! Voor het derde jaar op rij organiseerden zij deze sinterklaasactie. En met succes! Vorig jaar werden ruim 800 cadeautjes ingezameld en uitgedeeld. Dit jaar werden 942 kinderen blij gemaakt met een sinterklaascadeautje!

Zowel de medewerkers van Meijburg & Co als de kinderen vonden het een geweldige actie. Wij willen alle medewerkers dan ook heel hartelijk bedanken!