Sinterklaasactie Meijburg & Co weer groot succes!

Sinterklaas ontving dit jaar niet alleen een helpende hand van Kinderhulp. Naast Actie Pepernoot zorgde ook de Sinterklaasactie van Meijburg & Co Belastingadviseurs voor blije gezichtjes op pakjesavond!

Medewerkers van Meijburg & Co van alle kantoren door het hele land zamelden de afgelopen weken sinterklaascadeautjes in. Via Kinderhulp deelden Meijburgers die meehielpen aan de jaarlijkse Sinterklaasactie deze cadeautjes op de vrijdag voor sinterklaasavond uit aan medewerkers van verschillende maatschappelijke organisaties.

983 ingezamelde cadeaus dankzij Meijburg & Co

Voor veel kinderen in ons land is een cadeautje op pakjesavond niet vanzelfsprekend. Kinderhulp zet zich jaarlijks met Actie Pepernoot in voor deze kinderen, zodat ook zij kunnen genieten van het sinterklaasfeest. Dit jaar ontvingen 59.715 kinderen een sinterklaascadeautje dankzij Actie Pepernoot. En door de Sinterklaasactie van Meijburg & Co – voor het vierde jaar op rij georganiseerd – konden nóg meer kinderen genieten van pakjesavond. Want werden vorig jaar al ruim 900 cadeautjes ingezameld en uitgedeeld, dit jaar wisten de medewerkers van Meijburg & Co 983 cadeautjes in te zamelen! Zowel de Meijburgers als de kinderen vonden het een geweldige actie.

Wij willen alle medewerkers van Meijburg & Co dan ook heel hartelijk bedanken!