Meisje met pakjes

5 goedkope cadeautjes onder de 10 euro

Sinterklaas is nog maar een weekje in het land en dat betekent dat jouw kinderen nog een paar keer hun schoen mogen zetten. Ook vieren we aanstaande zaterdag Pakjesavond met gedichten en surprises. Het is vaak niet makkelijk om het juiste cadeau te vinden. Het liefst wil je niet al te dure presentjes geven als je hier geen geld voor hebt. Maar wat moet je dan kopen voor het sinterklaasfeest? Wij helpen je om kleine en goedkope cadeautjes onder de 10 euro voor Sinterklaas te bedenken die bijna overal te vinden zijn.

We hebben een lijstje voor je gemaakt met vijf cadeau-ideeën die in de meeste webshops of winkels met (tweedehands) speelgoed verkrijgbaar zijn. Zo vind je altijd een leuk cadeau voor Sinterklaas tegen een betaalbare prijs!

1. Leerzame puzzels

Een legpuzzel is leerzaam, maar vooral leuk om te doen voor kinderen. Ze zijn er een tijdje zoet mee en als de puzzel eenmaal klaar is, hebben ze iets om trots op te zijn. Puzzels zijn er in alle prijscategorieën, dus ook tot 10 euro. Goedkope cadeautjes zoals puzzels zijn ook te vinden bij winkels die tweedehands spullen verkopen.

2. Dvd in de aanbieding

Bij de grotere winkels hebben ze altijd wel kinderfilms in de aanbieding die zeker niet duurder zijn dan 10 euro. Dit zijn er best veel, dus er zit altijd wel een dvd tussen voor jouw kind. Zo heb je toch nog een leuk sinterklaascadeau voor weinig geld.

3. Bioscoopkaartje voor favoriete film

Verras jouw kind tijdens Sinterklaas met een bioscoopkaartje voor bijvoorbeeld een animatiefilm. Zo’n kaartje is al te koop voor onder de 10 euro. Je maakt hem of haar heel gelukkig om naar die ene film te gaan waar ze het al zo lang over hebben. Naar de bioscoop gaan is ook nog eens een leuk uitje!

4. Knuffels om mee te spelen

Knuffels in de vorm van dieren of bekende tekenfilmfiguren doen het altijd goed bij kinderen, want ze kunnen ermee knuffelen en spelen. Ze zijn in alle soorten en maten verkrijgbaar. Knuffels zijn in elke speelgoedwinkel te vinden en zeg nu zelf, als volwassene is het soms ook leuk om een knuffel te krijgen!

5. Kleurpotloden voor de Sinterklaas-kleurplaat

Met Sinterklaas is er overal wel een kleurplaat te vinden. In de plaatselijke supermarkt, maar ook op internet kun je veel kleurplaten vinden. En ook buiten Sinterklaas om is kleuren een leuke bezigheid voor de kinderen. Kortweg: kleurpotloden zijn altijd goed te gebruiken en daarom dus een geweldig cadeau voor jouw kind. Hiermee kunnen ze ook nog een tekening maken voor jou of voor opa of oma.

Maak jouw kind blij met goedkope cadeautjes

We hopen je met deze voorbeelden van goedkope cadeautjes te hebben geholpen om iets leuks te vinden voor de kinderen. Met de bovenstaande tips weet je zeker dat je jouw kind blij maakt. Denk voor meer ideeën onder de 10 euro ook eens aan speelgoedauto’s, poppen, stickers, skippyballen of schooltassen. Een fijne Sinterklaas en Pakjesavond op 5 december!